Mikal Toft
Personlig træner Charlotte Løgtved Knudsen

Personlig træner Charlotte Løgtved Knudsen

Mit navn er Charlotte Løgtved Knudsen. Jeg er uddannet EFHA certificeret Personlig Træner i 2019 og til sommer kan jeg udvide titlen med ”speciale i vægttab”.
Jeg har altid haft en stor passion for både træning, kost og sundhed. Det har altid været en stor del af mit eget mit liv og er det stadig.
Jeg har igennem mit liv været omkring Håndbold på eliteplan, løbetræning, styrketræning, Triatlon (2 x ½ ironman) og Crossfit.
I dag brænder jeg for at hjælpe andre med at nå deres ønsker og mål i livet indenfor kost, sundhed og træning. Jeg tror ikke på “quick fix” løsninger og vi er alle forskellige, derfor tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte og alle forløb udarbejdes individuelt. Er du interesseret i at høre mere og hvordan jeg kan hjælp dig, så send mig en mail og lad os tage en uforpligtende snak om dig og dine mål.

https://www.instagram.com/charlotteknudsen_pt/

https://www.facebook.com/charlotteloegtvedknudsen/